Soita: 010 320 3680

—  Toimivaa taloushallintoa vuodesta 1995  —

Kirjanpito ja muut tilitoimistopalvelut Helsingissä

Kirjanpito, tilinpäätökset, veroasiat ja konsultointi

HLB Tietotilissä, Helsingissä kirjanpito muotoillaan aina sellaiseksi palvelukokonaisuudeksi, joka on asiakkaalle paras mahdollinen. Istumme mielellämme kanssasi alas keskustelemaan yrityksestäsi ja toiveistasi. Kun kirjanpito on hyvin suunniteltu ja toteutettu, se tarjoaa ajantasaista ja tarkkaa tietoa yrityksen taloudesta. Kirjanpito vaatii erityistä ammattitaitoa ja kokemusta, jota voit luottaa saavasi Ditolta.

Kirjanpidon lisäksi palvelemme sinua seuraavissa asioissa:

  • Tilinpäätökset
  • Talouspäällikköpalvelut
  • Veroasiat
  • Yrityshallinto
  • Taloushallinnon konsultointi ja ohjelmistokonsultointi

Tutustu myös palkanlaskentaan ja sähköiseen taloushallintoon. Tarjoamme palvelun lisäksi taloushallinnon ohjelmat sekä niiden käyttökoulutuksen. Www.fennoa.com, www.sonet.fi

yli 25 vuotta kokemusta ja kiiteltyä palvelua

Tilitoimistomme ehdottomia valtteja ovat pitkä kokemus, asiantunteva henkilöstö sekä palvelu, jonka voi oikeasti tuntea olevan henkilökohtaista. Sama kirjanpitäjä hoitaa yrityksesi taloushallintoa ja asioi kanssasi ymmärrettävällä tavalla. Meillä työskennellään rennosti, mutta rautaisen lujalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä kirjanpitoon tai muihin palveluihimme liittyvissä asioissa. Sovitaan tapaaminen ja nähdään toimistollamme Helsingin keskustassa!

Auktorisoitu Taloushallinnon jäsen

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
DitoNet - kirjaudu sisään