Soita: 010 320 3680

—  Toimivaa taloushallintoa vuodesta 1995  —

Palkanlaskenta tilitoimistostamme Helsingistä

Palkka-asiat ovat hyvissä käsissä, kun ulkoistat palkanlaskennan meille

Helsingissä sijaitsevassa Ditossa työskentelee kokeneita palkanlaskijoita, jotka ottavat yrityksesi palkanlaskennan tarkkoihin käsiin. Asiantuntijamme tuntevat työehtosopimukset, eläkeasiat ja kaiken muun palkkahallintoon kuuluvan. Heidän avullaan palkat tulevat varmasti maksetuiksi saajilleen oikean suuruisina, oikeaan aikaan. Olemme apunasi läpi työsuhteen aina sen alkamisesta eläköitymishetkeen asti.

Valitse auktorisoitu tilitoimisto hoitamaan yrityksesi palkanlaskenta

Palkanlaskenta on järkevää jättää auktorisoidulle tilitoimistolle, jolla on kokemusta palkkahallinnon menestyksekkäästä hoitamisesta. Sonet-palkanlaskentaohjelmalla hoidamme monipuolisesti eri työehtosopimusten palkanlaskennan ja viranomaisilmoitukset. Tällainen toimisto juuri Dito on – olemme toimineet alalla yli 20 vuoden ajan. Kun me käsittelemme palkka-asioita, voit keskittyä rauhassa muihin yrityksesi asioiden pyörittämiseen.

Tutustu myös muihin palveluihimme esimerkiksi Etusivulla. Jos haluat kysyä lisää palkanlaskennasta tai muista tilitoimistomme palveluista, ota toki yhteyttä ja sovi tapaaminen! Meille on helppo saapua, toimistomme on aivan Helsingin keskustassa.

Auktorisoitu Taloushallinnon jäsen

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
DitoNet - kirjaudu sisään